Våra aktuella kampanjer och rabatter på Victory Hotel

Unna dig mer för mindre under skolloven

15% rabatt under sport-, påsk- och höstlovet

Under skolloven är det lugnare i stan och det är ett ypperligt tillfälle att strosa runt Gamla stans gator, gå på restaurang och njuta av utsikten från Skeppsbrokajen.

Som medlem får du 15% rabatt på alla våra rum och lägenheter under hela sportlovet, påsklovet och höstlovet. Rabatten är giltig lååååångt innan loven inträffar. Ett par veckor före loven brukar rabatten även bli tillgänglig för icke-medlemmar.

Klicka här för att komma till rumsbokningen

Fira mamma!

Fira en mamma, önskemamma eller pälsmamma med oss den 26 maj!

Söndagen den 26 maj är det Mors Dag, och självklart vill vi hjälpa er att fira en mamma, önskemamma eller pälsmamma på bästa möjliga sätt.

I vårt Fira Mamma-paket ingår en halvflaska Champagne, Macarons och jordgubbar, en härlig frukostbuffé och sen utcheckning kl. 13.00 på måndag.

Dessutom ingår en liten blomsterbukett med vildblommor från Gamla Stans egna Christoffers Blommor - eller så kan du beställa en stor blomsterbukett för ett litet tillägg. Har du särskilda önskemål om vad som buketten ska innehålla får du gärna boka i god tid och informera oss. Efter utcheckning kan buketten enkelt tas med hem, så den får pryda hemmet i flera dagar till.

Vi erbjuder 15% rabatt på detta paket, som endast kan bokas med ankomst på söndag 26 maj. Du behöver inte vara inloggad som medlem för att ta del av rabatten.

Klicka här för att komma till rumsbokningen