Konferens på Victory Hotel

Välkomna till våra hemtrevliga och centralt belägna möteslokaler i hjärtat av Gamla Stan. Hos oss finner ni en idealisk mötesplats för större och mindre grupper där ni kan konferera i en inspirerande historisk miljö omgivna av ägarfamiljens antikvitetssamling. I denna miljö finner ni en modern anläggning med fokus på hållbarhet och flexibilitet som ledord.

Hitta din favoritlokal här

Vår anläggning

Måltider

Victory Hotel har mycket att erbjuda för den mat- och dryckesintresserade. Våra hembakade fika och ekologiska familjeluncher serveras i galleriet. Middag serveras antingen i vår prisbelönta restaurang Djuret eller hos någon av våra samarbetspartners i Gamla Stan.

Läs mer här

Mötespaket

Vi erbjuder tre olika mötespaket som är inspirerade av Lord Nelson och vår anläggnings skeppstema. Dessa paket innehåller god mat och fika som hjälper er att hålla uppe energinivån och motivationen hela dagen.

Läs mer här

Aktiviteter

Vi erbjuder flera olika typer av aktiviteter i de unika kvarter i Gamla Stan där vår anläggning ligger. Dessa aktiviteter är fyllda av spännande upplevelser och goda smaker och vi skräddarsyr gärna ett upplägg för er.

Läs mer här

Boende

Vi erbjuder ett bekvämt boende hos oss på Victory Hotel, och vi hjälper gärna till att boka hotellrum för era mötesdeltagare till ett förmånligt pris. Alla våra rum är unika och personligt inredda, och vi erbjuder allt från hemtrevliga enkelrum till en lyxig 1700-talssvit.

Läs mer här

Victory Konferens är utvald av Svenska Möten

Boka/book online!

Möten med dagsljus

Konferenslobby

Avslutande middag i källarvalv

En god natts sömn