Vårt Kvarter

Vårt kvarter kring Victory Hotel har blivit något av en gastronomisk oas. Hit kan du ta dig för olika sorters njutning och unna dig spännande mat- och dryckesupplevelser.

I nästan 20 år har vi i vårt gastronomiska kvarter drivit restauranger som Djuret, Leijontornet 12 x 8, The Burgundy, Pubologi, Det Nynordiska Leijontornet, Omakase Köttslöjd, Flickan, Asador La Niña, La Ragazza, Svinet och Vingården. Som en summa av alla dessa år öppnades restaurang Leijontornet september 2023.

Samtidigt har vår komfortabla och prisbelönte bar Tweed som har huserats i kvarteret sedan 2013 fått ett tillskott i form av ett efterlängtat spritbibliotek.

La Ragazza, som tillkom 2019 och vid den tiden höll hus på Stora Nygatan 20, och Flickan, som sedan 2017 bodde på Yxsmedsgränd 2, sammansmälter och blir Flickan x La Ragazza på Flickans gamla adress (men blir större och tar även över den historiske Burgundy's gamla lokal).

Välkommen att njuta av spännande mat- och dryckesupplevelser tillsammans med oss!

Våra barer och restauranger är väldigt populära. Om du önskar avnjuta en stund hos dem rekommenderar vi att du bokar bord i förväg.

Leijontornet

Leijontornet är en ultravinös restaurang och vinbar med en vinkällare XXL. Njut av den ständigt skiftande à la carte-menyn eller den satta säsongsmenyn, ackompanjerat av ett hundratal viner som serveras på glas och vår vinkällare som rymmer mer än 3000 olika viner.

Läs mer om Leijontornet här!

Tweed Bar

Tweed är vår ytterst komfortabla bar. Du hittar den längst in på Victory Hotel, en ombonad dryckesoas som är som en rejält vadderad innerficka.

Läs mer om Tweed här!

Flickan x La Ragazza

Den ultimata fusioneringen öppnar oktober 2023.

Läs mer om La Fusione här!

Vingården

Under sommarmånaderna går våra restauranger i dvala, men på innergården öppnar den supervinösa (och vädersäkrade) oasen där man dinerar och dricker vin med himlen som tak.

Läs mer om Vingården här!