Afternoon Tea på Lady Hamilton Hotel

Vi på Lady Hamilton Hotel älskar Afternoon Tea, och serverar det gärna på klassiskt vis i vår härliga och romantiska miljö i Gamla Stan. Hos oss kan du njuta av delikata snittar, nygräddade scones med tillbehör och säsongens söta bakverk som serveras på våningsfat på bordet. Utöver detta serveras våra speciellt utvalda tesorter i tekanna och såklart väl kylt bubbel eller alkoholfri cider för den som önskar

Öppettider & bordsbokningar 2023

Afternoon Tea serveras varje lördag och söndag med start 30sept+1okt. Välkomna.

Våra bokningsbara sittningstider är:

12.00-13.30
13.00-14.30
14.30-16.00
15.30-17.00

Vi har även ett separat rum för sällskap om 6-16 personer som är bokningsbart på helger och även under veckorna. Hör av dig till oss om du har frågor så berättar vi mer.

Priser

295kr/person Afternoon Tea

415kr/person Afternoon Tea inklusive ett glas cava

335kr/person Afternoon Tea inklusive ett alkoholfritt glas cider

<u></u>

Boka bord med oss via telefon eller mail:
<u></u>

Telefon: +46 (0) 8 506 401 04

E-post: [email protected]

Presentkort

Ett presentkort på vår Afternoon Tea brukar vara en uppskattad gåva. Köp ditt presentkort här så har ni en härlig upplevelse att se fram emot.

Information

Vår Afternoon Tea serveras på våningsfat och med tekanna på bordet i vår hemtrevliga matsal. Vi har även ett dedikerat hundbord som är bokningsbart ring så bokar vi in er.

Planerar du möhippa, födelsedag, babyshower eller ett företagsevent så hör av dig så hjälper vi dig att hitta en bra lösning för er. Maila din förfrågan till: [email protected]

Vänligen informera senast 5 dagar innan ankomst om någon i sällskapet har en matallergi.

Vi tar även emot specialbeställningar för större sällskap mitt i veckan. Hör av dig till oss så hjälps vi åt att hitta en bra lösning för ditt sällskap.

Bilder från vår Afternoon Tea