Lady Hamilton Hotel

Lady Hamilton Hotel är ett personligt, feminint och romantiskt hotell med ett fantastiskt läge bredvid Stockholms Slott i Gamla Stan. Hotellets charmiga personlighet hänger ihop med den fantastiska samling antikviteter i allmogestil som dekorerar hela huset.

Våra rum

Våra rum har en intim och romantisk atmosfär, och varje rum har en traditionell dalamålning på väggen och ett antikt väggskåp med akvavitflaska. Dessa är bara några smakprov på ägarfamiljen Bengtssons unika samling antikviteter.

På Lady Hamilton Hotel hittar du allt från bekväma enkelrum till större dubbelrum med charmiga takbjälkar och hörnrum med vacker utsikt över Gamla stan.

Välkommen att hitta ditt favoritrum!

Våra Lägenheter

Våra vackra lägenheter hittar du i Gamla Stan i närheten av Lady Hamilton Hotel. Alla lägenheterna är fullt möblerade, där finns kök med matplats samt badrum med dusch.

Lägenheterna varierar i storlek och stil, och vi har alternativ både för dig som behöver boende i Stockholm en längre period, och för dig som planerar en bekväm storstadsvistelse med familjen.

Välkommen att hitta din favorit!

Om Lady Hamilton Hotel

Vårt feminina och romantiska hotell är namngivet efter den berömda sjöhjälten Lord Nelsons vackra älskarinna, Lady Emma Hamilton. Det K-märkta hus som idag rymmer Lady Hamilton Hotel har faktiskt varit med ända sen Sten Stures den äldres tid, det vill säga 1470-talet. Lady Hamilton stod klart för invigning 1980 och har sedan dess varit en självklar del av livet på Storkyrkobrinken i Gamla Stan. Här är du omgiven av en unik samling av antikviteter från olika landskap i Sverige, passionerat insamlade under över ett halvt sekel av ägarfamiljen Bengtsson.

Läs mer här